Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Informace pro NOVÉ hráče

Tréninky jsou rozděleny zvlášť pro přípravku, žáky, dorost a dospělé. Trénujeme nejen na hřišti v Hostomicích, ale i na jiných místech (vždy se tréninky upřesňují přes aplikaci WhatsApp). Během zimního období je zajištěna tělocvična v Hostomicích, kdy termíny se změní podle možností.

- Začátek tréninku (např. v 17:00 hod.) je čas, kdy jsme všichni na hřišti a začínáme trénovat - není to čas příchodu (výjimku tvoří předchozí omluva pozdního příchodu).

Informace pro rodiče :

Každý hráč potřebuje mít vlastní kopačky a chrániče na holeně, které bude nosit na každý trénink a zápas. Je vhodné aby měl každý hráč štulpny na tréninky a svůj míč (velikost č. 3 pro mladší přípravku, velikost č. 4 pro starší přípravku a mladší žáky, velikost 5 pro starší žáky - na každém balonu je toto napsané), dále trenýrky nebo dle počasí tepláky a nějakou mikinu nebo lehkou bundu (v žádném případě nesmí trénovat v riflových kraťasech nebo kalhotách), věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, pantofle do sprchy).

- Na zápas si každý přinese kopačky, chrániče, tričko pod dres, věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, pantofle do sprchy).

- Na trénink do tělocvičny si každý přinese vhodnou sálovou obuv, chrániče, štulpny, trenýrky, tričko, lahev s pitím.

- Po skončení tréninku a utkání by se děti měly osprchovat a převléct do čistého oblečení, nikoliv do špinavého a propoceného případně mokrého oblečení.

Každý nový hráč musí mít registraci, která se hradí z příspěvků, ty jsou ve výši 1.500,-Kč za rok - fotografie není třeba, každý hráč bude na hřišti vyfocen.

Od zákonného zástupce musí být vyplněn formulář o registraci nového hráče, následně se musí vyplnit prohlášení zdravotní způsobilosti hráče a souhlas se zpracováním osobních údajů.

- Na každém zápase by Vaše ratolest uvítala účast jednoho z rodičů - snaží se hrát lépe.

- Vstup do kabin mají povolen pouze hráči a trenéři, nikoliv rodiče.

- Při utkání poslouchají hráči pouze pokyny svých trenérů